War ‘Tagliafico vertrekt definitief niet naar FC Barcelona’

War ‘Tagliafico vertrekt definitief niet naar FC Barcelona’

War

Nicolás Tagliafico vertrekt definitief niet naar FC Barcelona. Dat meldt het Argentijnse medium TyC Sports. Ajax en de Catalaanse club waren lang in onderhandeling, maar een akkoord werd niet bereikt.

Volgens TyC Sports heeft Ajax ook het laatste aanbod van de Spaanse club afgewezen. Zodoende zal Tagliafico niet voor FC Barcelona gaan spelen. Ajax en Barça kwamen er financieel niet uit en bovendien wees Ajax de spelers die namens FC Barcelona als ruilmiddel werden aangeboden af.

War Ajax wil Tagliafico alleen verkopen

Tagliafico heeft bij Ajax een contract tot medio 2023. Ajax heeft er daarom weinig aan om de linksback te verhuren. De Amsterdamse club wil Tagliafico alleen kwijt als de speler door een andere club wordt gekocht. FC Barcelona had gehoopt de Argentijn op huurbasis van Ajax over te nemen.

Zodoende lijkt het erop dat Tagliafico ‘gewoon’ bij Ajax blijft. De linksback komt dit seizoen nauwelijks in actie. Toch geldt hij als een belangrijk alternatief voor het geval Daley Blind en/of Lisandro Martínez geschorst of geblesseerd zouden zijn.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.