Sports Advarer Ralf Rangnick etter hendelse:

Sports

Manchester United-manager Ralf Rangnick er én av ukens mest omtalte menn i engelsk sportspresse og tyskerens valg i onsdagens møte med Brentford har blitt mye diskutert på balløya. Hendelsen vakte stor oppsikt av flere grunner.

Tyskeren valgte nemlig å ta av superstjernen Cristiano Ronaldo etter 70 minutter, til store protester fra portugiseren selv. I kjølvannet av kampen forsøkte Rangnick å dysse ned det hele ved å si at han gjorde det som var best for laget.

LES OGSÅ: Da han ble byttet ut, gikk Ronaldo rett bort til Rangnick med en klar melding

Etter kollapsen borte mot Aston Villa sist helg, var ikke manageren interessert i å se sine menn rakne nok en gang og valgte derfor defensiv trygghet.

Sports Ekspert: – Må passe seg

Hovedsaklig er det Ronaldo som har fått kritikk for sin oppførsel i denne situasjonen, men tidligere United-spiller Owen Hargreaves mener Rangnick må være forsiktig.

– Jeg tror ikke Ralf kommer til å ta Ronaldo av banen på den måten igjen med det første. «Ronnie» ga ham klar beskjed om at han er i form. Han er trolig den beste trente utøveren på 36 år i verden. Han vil ikke bli tatt av, sier han ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Rangnick ber stjernespilleren bruke klubben som utstillingsvindu

– Han vet at det er en ny kamp tre dager senere, men det er helt åpenbart at han er frustrert. Han visste det var flere mål å score, sier Hargreaves videre.

Den tyske manageren har tatt noen tøffe valg etter at han overtok jobben etter Ole Gunnar Solskjær. Blant annet har han satt Harry Maguire ut av laget.

– Rangnick må passe seg nå. Han har allerede vraket kaptein Harry Maguire. Ronaldo er inne, men han er frustrert over at han blir tatt av. Det var ikke nødvendig. Du holder Ronaldo på banen så lenge det er mulig, mener TV-eksperten.

Sports – Hvorfor meg?

I kjølvannet av kampen, som Manchester United vant med 3-1, fikk tyskeren en rekke spørsmål om situasjonen med Ronaldo og han forklarte hva som skjedde.

LES OGSÅ: Ramsey har irritert på seg Juventus-ledelsen – nekter å forlate klubben

– Den eneste reaksjonen jeg fikk, var at han spurte meg: «Hvorofr meg, hvorfor tok du meg av». Jeg forklarte ham at jeg måtte gjøre det som var best for laget, sa Rangnick.

– Vi hadde en nøyaktig lik situasjon mot på Villa Park for fem dager siden. Da ledet vi 2-0 med 15 minutter igjen å spille. Vi ønsket ikke å gjøre samme tabbe igjen.

Sports – Ingen problemer

Manageren er likevel klar på at han ikke har noe problem med Ronaldo.

– Det er ikke noe der. Ronaldo var tilbake fra en liten skade og hadde ikke trent på en- og en halv uke. Vi ledet 2-0 og det var 15 minutter igjen. Med spillere som Marcus Rashford og Anthony Maretial på Anthony Martial på benken, hvorfor skulle jeg ikke bruke dem? Jeg kommer til å gjøre akkurat det samme i en lik situasjon i framtiden.

LES OGSÅ: Rangnick avslører prat med Sancho: – Vi må gi ham hjelpen han trenger

– Jeg har vært her i seks uker og ikke hatt noe problemer med Ronaldo. Vi snakket sammen før FA-cupkampen mot Aston Villa og før ligakampen mot samme lag. Han fortalte meg at han hadde litt problemer med en skade. Vi ble enige oss imellom om at det var best at han ble helt frisk fra skaden. Derfor var han ute i to kamper.

Tyskeren legger ikke skjul på at tre poeng er viktigere enn enkeltspillere.

– Han var tilgjengelig igjen til denne kampen, så jeg brukte ham fra start. Det er ingen problemer. Men bare så det er sagt, det er viktig for alle spillerne at vi vinner kamper, det er det viktigste, sa Rangnick.Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.