Election Porumboiu știe pe cine a ales FRF pentru postul de selecționer: I-au stabilit de mult salariul

Election Porumboiu știe pe cine a ales FRF pentru postul de selecționer: I-au stabilit de mult salariul

Election

election author logo

SPORT.RO

Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 09:44

Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 09:47

Astfel, Federația trebuie să se gândească la un alt posibil selecționer, iar pe listă ar fi și Adrian Mutu, fost selecționer la reprezentativa U21, ultima oară în Liga 1, la FCU Craiova. Adrian Porumboiu crede că Mutu e deja ”instalat” de FRF.

”I-au stabilit de mult salariul”, spune fostul mare arbitru.

„Îl știm cu toții cine este cel stabilit de dinainte și e păcat pentru că îi creează și lui o atmosferă nu tocmai bună. Ar fi a șaptea spiță la roată. Nu trebuie să facem niciun fel de rebus ca să ne dăm seama că e vorba despre el. Eu am o părere foarte bună despre Mutu, așa cum am și despre Iordănescu.

Nu trebuie să tratăm în viteză și să vedem substratul a tot ce se întâmplă de mai bine de o lună. Partea materială e foarte importantă și ea, iar eu cred că se pot face eforturi și să mai lase și ei din primele lor și să aducă antrenor. Lui Adi i-au stabilit de mult salariul. E un pic mai mare decât la Craiova”, a spus Adrian Porumboiu, pentru ProSport.

În cele 11 meciuri de Liga 1 strânse la FCU Craiova, Mutu a înregistrat trei victorii, trei remize și șase înfrângeri, la care se adaugă un succes în Cupa României.

Adrian Mutu a mai antrenat FC Voluntari, în 2018, și grupa U21 a celor de la Al Wahda. Acesta are o relație bună cu cei din cadrul FRF, unde a fost selecționer la naționala U21.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.