Election FRF ar trebui să anunțe astăzi noul selecționer » Edi Iordănescu, Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu au ajuns la sediul Federației

Election FRF ar trebui să anunțe astăzi noul selecționer » Edi Iordănescu, Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu au ajuns la sediul Federației

Election

Articol de , – Publicat sambata, 22 ianuarie 2022, 17:30 / Actualizat sambata, 22 ianuarie 2022 18:32

FRF ar trebui să anunțe astăzi numele noului selecționer al României. Favorit pentru a obține postul este Edi Iordănescu (43 de ani), ultima dată antrenor la FCSB, care este în acest moment la sediul Federației, alături de șefii FRF.

Election UPDATE ora 17:30 – Edi Iordănescu a sosit și el la Casa Fotbalului

Antrenorul Edi Iordănescu a ajuns la sediul FRF, unde, cu puțin timp înainte, își făcuseră apariția Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță. Iată imaginile surprinse de reporterii GSP prezenți:

election

Election UPDATE ora 17:20 – Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu au ajuns la sediul Federației

Președintele Răzvan Burleanu și directorul tehnic Mihai Stoichiță au ajuns la sediul Federației Române de Fotbal.

election Iordănescu, Stoichiță și Burleanu discută ACUM la FRF! Imagini surprinse de reporterii GSP, la sediul Federației

Election UPDATE ora 14:15 – Niciun semn dinspre FRF, momentan 

Federalii nu au oferit până la această oră nicio informație privitoare la numele selecționerului. Din informațiile GSP.ro, e de așteptat ca acest lucru să se întâmple după ora 16:00. 

Election UPDATE ora 12:45 – Nicio mișcare la sediul FRF deocamdată

Reporterul și cameramanul GSP se află la Casa Fotbalului de la ora 10:30, în încercarea de a afla noutăți despre numirea selecționerului. Până acum, nicio mișcare din partea federalilor.

Marți va avea loc Comitetul Executiv al FRF, când este de așteptat ca numirea noului selecționer să fie oficializată. 

election Dezbaterea zilei, 21 ianuarie » Va avea echipa națională rezultate mai bune cu Edward Iordănescu?

DEZBATEREA ZILEI

Dezbaterea zilei, 21 ianuarie » Va avea echipa națională rezultate mai bune cu Edward Iordănescu?

Election Avantajele și dezavantajele lui Edi Iordănescu

Avantaje:

  • Deși este tot un reprezentant al noului val, are experiență în antrenorat, la nivel de club;
  • Are deja trofee obținute în fotbalul românesc, cucerind cu CFR ultimul titlu și două Supercupe ale României;
  • Este fiul lui Anghel Iordănescu, fostul selecționer de succes din istoria fotbalului românesc, care a lucrat și el cu Burleanu la începutul primului mandat ca președinte FRF;
  • Nu este un tehnician foarte scump.

Iordănescu ar putea fi selecționerul care să continue unele dintre lucrurile bune făcute de Rădoi și, în același timp, cel care să tempereze anumite excese, pentru că Iordănescu e cunoscut ca fiind un antrenor calculat, prudent.

– Cătălin Țepelin, redactor-șef GSP

Dezavantaje:

  • Nu a mai condus niciodată o echipă națională;
  • Tinde să renunțe ușor, la primele conflicte și critici venite dinspre conducere.

Sunt mai degrabă pesimist, eu am spus mereu că la echipa națională trebuie antrenori experimentați, de anvergură, care să fi trecut prin multe situații în carieră. 

– Dan Udrea, jurnalist GSP 

Election Cum a picat varianta Ladislau Boloni 

Înainte să se oprească asupra variantei Edi Iordănescu, federalii au negociat cu Ladislau Boloni (68 de ani). Boloni a aterizat la București pe 6 ianuarie, pentru a intra în negocieri punctuale cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, și cu directorul tehnic Mihai Stoichiță, în vederea preluării postului de selecționer. 

După ultima discuție telefonică Boloni – Burleanu, părțile păreau ca și înțelese, dar FRF nu i-a mai trimis renumitului antrenor varianta finală a contractului. Boloni stă încă în expectativă, la Târgu Mureș, și nu vrea să explice deocamdată nimic, având în vedere că FRF nu i-a transmis oficial că negocierile cu el ar fi picat. I-a dat însă de înțeles clar acest lucru. 

Șefii FRF au fost deranjați de atitudinea lui Boloni, care a întârziat să le ofere răspunsul final și nu a mai acceptat întâlniri directe cu președintele FRF. Pe deasupra, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au rămas cu impresia că Boloni nu este o variantă care să se potrivească actualelor planuri ale naționalei.

Election VIDEO » Ilie Stan: „Edward Iordănescu e cea mai bună variantă”

election

Election Mai multe știri despre echipa națională: 

Sfatul lui Florin Răducioiu pentru noul selecționer: „Să nu facă greșeala lui Rădoi”

Un nume important din „Generația de Aur” nu e de acord cu numirea lui Edi Iordănescu: „Naționala are nevoie de un alt tip de selecționer”


Playtech: Orașul din România unde salariile sunt peste Budapesta și Ungaria. Câți bani câștigă, românii vor fi uimiți


Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.